Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer

Velkommen til Volonté

Torsdag 25. februar inntar et nytt butikkonsept Arkaden i 2. etg, vi ønsker Volonté hjertelig velkommen til oss!

Volonté er en butikk som satser på stilrene plagg til kvinner. Den første butikken i kjeden ble etablert i 2019, hvor Arkaden-butikken er den 3. i rekken.

Volonté er fransk og står for viljestyrke som gjenspeiles i butikkens utvalg og personale.

De ansatte er noen er driftige damer med masse pågangsmot og som virkelig tørr å tenke ut av boksen og satse! I tillegg har de mer enn 25 års erfaring med å drive butikk.

For Volonté-damene er det viktig at du som kunde alltid får en unik og enestående opplevelse i form av vareutvalg, design og kundeservice etter å ha handlet i våre butikker. Hos dem er personlig service og veiledning alltid en selvfølge!

Deres store pasjon er butikk og det å være der for deres kunder. Vi elsker å hjelpe med og bygge garderober og finne plagg som passer til hver enkelt.

I butikken på Arkaden i 2. etg finner du stilrene og spennende merker som mbyM, Vila, Moss Copenhagen, Moves og Soaked in Luxury for å nevne noen. Merkevarene vi har reflekterer samtiden og hvert enkelt merke bærer sin egen historie. 

PROGRAM FOR ÅPNINGSHELGEN: 

25. februar blir det 25% på alle ordinære varer i butikken, samt andre crazy tilbud

26.-27. februar finner du en kupong i AT Club hvor du kan få -25% på en valgfri vare ved fremvisning av kupong i appen. 

Er du ikke medlem i AT Club, kan du enkelt bli det ved å laste ned "AT Club" i App Store eller Google Play og følge innmeldingsskjemaet. 

BLI NY DAG!: Sammen Modern Design har Volonté laget en pakke verdt 10.000 kr for en Bli Ny Dag til en heldig kunde. 
For å delta må du handle på Volonté Arkaden mellom 25.-27. februar og legge igjen en kvitteringskopi med navn og telefonnr.