Mote

OVERSATT FRA FRANSK STÅR ORDET «VOLONTÉ» FOR VILJESTYRKE. VI VILLE HA ET NAVN SOM VAR TYDELIG OG STILRENT, OG SOM VI FØLTE GJENSPEILET OSS SOM BUTIKK.

Volonté navnet ble etablert høsten 2019, og vi har per nå tre fysiske butikker i tillegg til nettbutikk. Vi har over 25 års butikkerfaring bak oss i ryggen, og vi er driftige damer med masse pågangsmot og som virkelig tørr å tenke ut av boksen og satse!

Vi er stolte over den varepakken vi tilbyr i våre butikker. Her finner du stilrene og spennende merker som mbyM, Vila, Moss Copenhagen, Moves og Soaked in Luxury for å nevne noen. Merkevarene vi har reflekterer samtiden og hvert enkelt merke bærer sin egen historie.

For oss er det viktig at du som kunde alltid får en unik og enestående opplevelse i form av vareutvalg, design og kundeservice etter å ha handlet i våre butikker, og når du har klikket hjem varer. Hos oss er personlig service og veiledning alltid en selvfølge.

Vår store passion er butikk og det å være her for dere kunder. Vi elsker å hjelpe med og bygge garderober og finne plagg som passer til hver enkelt.

Volonté sitt mål er å inspirere deg som kunde og ta deg med inn i vårt store klesskap med veiledning, varme og gode råd. Er du fornøyd, er vi fornøyd!

Volonté

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

Vinn Bli Ny-pakke til 10.000,-!

Sammen Modern Design har Volonté laget en pakke verdt 10.000 kr for en Bli Ny Dag til en heldig kunde. For å delta må du handle på Volonté Arkaden mellom 25.-27. februar og legge igjen en kvitteringskopi med navn og telefonnr.

24/02/21 - 27/02/21

-25% på hele butikken

-25% på alle ordinære varer i forbindelse med nyåpning av Volonté på Arkaden! Det vil også være andre tilbud i butikken!

25/02/21 - 25/02/21

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

GODE TILBUD
Lindex
Åpen
Change
Åpen
Din Sko
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!