Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer
Helse & Skjønnhet

Modern Design

Hos oss møter du engasjerte, dedikerte og faglig dyktige frisører på alle salongene. Vi kan gi deg en full makeup. Skal du gifte deg? Være med på et viktig arrangement? Eller vil du bare få fram det aller beste av deg selv. Overlat jobben til oss. Det er ikke tilfeldig hvilke farger og hvilken stil som passer til hvem. Vårt internasjonale Team Modern Design tilbyr en omfattende stil- og fargeanalyse for deg som ønsker å få det aller beste ut av deg selv. Bli med i MD Lojal fordelsprogram. Som medlem vil du få: Medlemstilbud, kampanjer og arrangementer. Full oversikt over alle dine besøk og bonussaldo. Bestille kampanjeprodukter tilknyttet timereservasjon. Last ned vår app og bestill time direkte fra din smarttelefon. Vi kjører appen gjennom Fixit timebestilling. Bruk appen, og bruk Modern Design som din faste frisør!.

I Modern Design har vi definert våre verdier i fem punkt:

  • Trygghet
  • Lojalitet
  • Respekt
  • Engasjement
  • Innovativ

Vår visjon er "Den gode følelsen". Besøket i en av våre salonger skal gi våre kunder en opplevelse av velvære. Opplevelsen skal sitte igjen slik at kunden nærmest intuitivt fortsetter å velge Modern Design som sin faste frisør.

I dag har vi 220 dedikerte og dyktige medarbeidere fordelt på 14 salonger. Våre salonger finner du i byene Sandnes, Stavanger, Bryne, Egersund, Sandvika (Oslo), Fornebu, Bekkestua og Tønsberg. Vi har også Apollosenter for hårerstatning og parykker, et internasjonalt Team og et moderne opplæringsstudio.

Modern Design

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Life
Stengt
VITA
Stengt
GODE TILBUD
NIKITA
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!