Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer
Mote

Lindex

Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote til den moteinteresserte og bevisste kvinnen. Sortimentet inneholder flere ulike konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk. Lindex bærekraftsløfte er å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene.

Lindex tilbyr gratis Personal Shopper. Trenger du en stiloppdatering, en liten oppfrisking av garderoben, eller kanskje du er på leting etter en favoritt-BH? Lindex Personal Shopper hjelper deg med å finne stilen din. Er du medlem i Arkaden Torgterrassen sin kundeklubb via appen AT Club kan du få -10% på ditt kjøp etter personal shopper timen din. 

Gjenbruk og gjenvinn: hos Lindex kan du også levere inn dine brukte tekstiler i Fretex-beholdere slik at de kan få nytt liv.

Merker: Lindex Beauty, Holly & white, Ella M, SoU, Sloggi, Triumph

 

Miljø og samfunnsansvar 

Produkter: klær som er resirkulert og med økologisk bomull

Hos Lindex har de et stort fokus på bærekraftige produkter og hva de kan gjøre for å redusere belastningen på miljøet.  Produkter merket med GOTS (Global Organic Textile Standard) er produkter som er laget av økologisk bomull som har sporbarhet, og er produsert innenfor sosiale og miljømessige krav fra fiber til produkt i alle produksjonsledd. GOTS-merket finner du på merkelappen på plaggene. Better Cotton Initiative er en organisasjon Lindex har vært medlem av siden 2010 som baner vei for GOTS med å sikre at den globale bomullsproduksjonen blir bedre for miljøet og produsentene.

Lindex har allerede relansert babykolleksjonen til å være laget av bærekraftige og resirkulerte materialer og GOTS-merket bomull. Ved å klær fra babykolleksjonen til Lindex er du sikker på å handle noe som er med på å gjøre kloden mer bærekraftig. GOTS-sertifisering finner du på flere plass til dame og ungdom i butikken.

 

Mer om krav til GOTS og Lindex sine andre initiativer som WE women, Water Aid og One Bag Habit kan du lese om her. 

lindex-588

Lindex

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

-25%

Gå våren i møte med 25% rabatt på alle kjoler og skjørt til dame og barn hos Lindex!

15/04/21 - 19/04/21

Final sale!

Sluttsalget er i full gang hos Lindex, med opptil 70% rabatt på en mengde varer! Gjelder i butikk og på nett på varer merket med røde priser. Salg og priser på nett kan variere fra butikk.

Fra 09/04/21

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Change
Åpen
H&M
Åpen
Bik Bok
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!