Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer
Hjem og interør

Kitch'n

Kitch’n skal være No. 1 på kjøkkenet, og vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, ekstra god service og fagkunnskaper.

Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl. annet: Le Creuset, Smeg, Kähler, Global, Eva, Eva Solo, Rosendahl, Riedel, Bodum, Mac, Modern House, Victorinox m.flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, krus, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, ildfaste former, serviser og designartikler.

 

Miljø og samfunnsansvar

 

Produkter: håndlagede produkter og økologisk bomull

 

Hos Kitch'n kan du handle det danske merket Juna dersom du er opptatt av økologisk bomull og bærekfratige boligtekstiler. Hos oss selger Kitch'n dekkebrikker og kjøkkenhåndklær.

Juna lager produkter med OEKO-TEX og Clevercare merking. 

 

Hos Kitch’n kan du handle og gi ekstra håp. Kjøper du en plastpose går overskuddet til Kitch’n Foundation som bruker pengene til å støtte prosjektet Trade for Hope hvor vanskeligstilte kvinner i Bangladesh får muligheten til å få mat på bordet og tro på en fremtid ved å produsere handlenett som selges hos Kitch’n. Kjøper du et handlenett i stedet for en plastpose bygger du videre på den gode sirkelen hvor overskuddet går til Kitch’n Foundation og blir øremerket dem som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn i vanskeligstilte deler av verden. I dette prosjektet finner du også produktserien OTHERS som lages av mennesker som er berørt av Kitch’n Foundation sine tiltak.

Les mer her:

https://www.kitchn.no/om-kitchn/trade-for-hope/kitchn-foundation/

https://www.kitchn.no/om-kitchn/trade-for-hope/others/others/

 

 

kitch-n-422

Kitch'n

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER