Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer
Hjem og interør

Granit 

Alt begynte ved et kjøkkenbord i Sundbyberg  våren 1996. Anett Jorméus og Susanne Liljenberg ønsket å forenkle sine liv og få tid til å leve. Med disse ordene bygde de et livsstils foretak som spesialisert seg på funksjon og oppbevaring. Et foretak som skulle bli en innrednings skjede i Sverige, med sikte på verden. En butikk der du som kunde skulle kunne kjenne deg omgitt av funksjonelle varer til alle rom i hjemmet eller kontoret. De startet opp sin første butikk i Stockholm i 1997. De har butikk i Oslo og Stavanger. 

 

Miljø og samfunnsansvar 

GRANIT: Omtanke

Produkter: håndlagede produkter, økologisk bomull, fair trade

For å hjelpe deg som kunde med å gjøre et enda mer bevist produktvalg, har vi på Granit vår egen merking Granit Omtanke. Dette gjenkjennes som et hjertesymbol på produktene

Produkter som har dette symbolet er Granit sine ekstra omtenksomme produkter: De har flere omtenksomme egenskaper enn andre liknende produkter på markedet!

For å bli et omtanke-produkt må produktet være laget innenfor minimum 1 av følgende kategorier og produktet kan veldig gjerne treffe på flere kategorier:

- Gjenvunnet

- Miljø og dyrevennlig

- Helse og kjemikaliesmart

- Hensynsfull og ansvarsfull leverandør

 

Vi har tydelige kriterier bak omtanke-merkingen og hvilke krav vi stiller til et omtanke-produkt. Minst 50% av produktet skal leve opp til kravet. Avhengig av hvilken type av produkt det er, skjer det ganske ofte at hele produktet lever opp til våre omtanke-krav!

For oss innebærer en omtanke-merket produkt et forsøk på å gjøre verden litt bedre og at vi vil ta vare på jordens ressurser.

Over 30% av våre produkter er omtanke-produkter, så se etter hjertesymbolet neste gang du handler. 

Vil du vite mer om Granit sine initiativ? Les mer her

granit-758

Granit

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER