Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer
Mote

CUBUS

Cubus gjør det enkelt å føle seg bra!

Som en av Skandinavias største kleskjeder tilbyr Cubus smarte, stilsikre valg til hele familien.

Med vekt på bærekraft, god kundeservice og høy produktkvalitet til riktige priser, finner du garantert nye favorittplagg!

I de oversiktlige butikk lokalene finnes alt fra søte kjoler, premium jeans og høyaktuelle fritidsklær, til et stort utvalg undertøy og ullundertøy for barn og voksne.

Cubus tilbyr også tilbehør og flere kjente merkevarer innen kosmetikk og egenpleie. 

 

Miljø og samfunnsansvar  

Cubus er medlem i Better Cotton Initative. I tillegg har Cubus et stort fokus på å skape produkter som er laget av svanemerket bomull. De har svanemerkede klær for hele familien; basic-plagg, ullundertøy, jeans og en hel babykolleksjon.

Cubus synes alle klær fortjener et langt liv – og hos dem kan du levere de du ikke lengre bruker. Ingen ting er for gammelt, ingen ting er for slitt – tørre og rene klær kan brukes igjen av andre, eller få nytt liv som putefyll, eller få et siste liv som energi. Sammen med Fretex, spesialister på gjenbruk og gjenvinning, utnyttes det du leverer på aller beste måte. Så neste gang dere sees hos dem, ta med en pose med klær og spar miljøet!

Lurer du på mer om Cubus sine initiativ kan du lese mer her. 

cubus-47

Cubus

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

Outlet fra Cubus

Cubus har outlet med klær til barn og voksne fra 26. april til 8. mai. Du finner dem i 3. etg på Arkaden i gamle Notabene.

26/04/21 - 08/05/21

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

H&M
Åpen
GODE TILBUD
Lindex
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!