Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smitteverntiltak
Les mer
Mote

Bik Bok

Bik Bok er en internasjonal motedestinasjon. Den typiske Bik Bok-jenta er trendbevisst, leken, og inspirerer med sin personlige sprudlende livsstil. Hun har ett øye rettet mot det nyeste fra catwalken, og det andre mot Skandinavisk street-style.

Bik Bok skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke og gjøre til ditt eget. Fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-plagg og de beste must-have plaggene. Bik Bok er et dynamisk univers stappfullt av nyheter, inspirasjon og stiltips hver eneste uke.

 

Miljø og samfunnsansvar

FAIRTRADE produkter:  Bik Bok har åpenhet rundt produksjonen av klærne da vi mener det spiller en viktig rolle for arbeidet med å skape en bedre fremtid for mote. Bikbok har klær hvor blant annet bomullen er Fairtrade-sertifisert. Fra 2017 er all bomull som er brukt i Never Denim merket vårt, BCI (Better Cotton Initiative) sertifisert. Bik Bok vil fremover aktivt jobbe med å bruke økologisk bomull og resirkulert polyester i flere jeans.

The better bag initiative: Bik Bok jobber aktivt for å minske forbruket av plast. Som et alternativ til plastbæreposer tilbyr Bik Bok et mer bærekraftig handlenett til våre kunder. Bik Bok har også innført poseavgift, og tar 2kr per pose. I tillegg til dette er plastbæreposene våre produsert på en mer miljøvennlig måte. Overskuddet fra plastposene vi selger i butikk går til Handelens Miljøfond som vil støtte prosjekter som blant annet reduserer plastbæreposeforbruket.

Som en del av Varner kjeden, er Bik Bok medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH). I sammarbeid med IEH har kjeden utviklet retningslinjer som stiller krav til konsernet og til leverandørene ved å blant annet fokusere på respekt for lover og regler, ingen diskriminering, tvangs eller barnearbeid, samt rett til fagorganisering og kollektive forhandlinger.

bik-bok-391

Bik Bok

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Din Sko
Åpen
CUBUS
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!