Mote

Lindex

Lindex’ forretningsidè er å tilby inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet består av ulike motekonsepter innen dame-, barne- og undertøy samt kosmetikk.

Med over 450 butikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland og Midtøsten er Lindex i dag en av Europas ledende motekjeder. 

 

Miljø og samfunnsansvar 

Produkter: klær som er resirkulert og med økologisk bomull

Hos Lindex har de et stort fokus på bærekraftige produkter og hva de kan gjøre for å redusere belastningen på miljøet.  Produkter merket med GOTS (Global Organic Textile Standard) er produkter som er laget av økologisk bomull som har sporbarhet, og er produsert innenfor sosiale og miljømessige krav fra fiber til produkt i alle produksjonsledd. GOTS-merket finner du på merkelappen på plaggene. Better Cotton Initiative er en organisasjon Lindex har vært medlem av siden 2010 som baner vei for GOTS med å sikre at den globale bomullsproduksjonen blir bedre for miljøet og produsentene.

Lindex har allerede relansert babykolleksjonen til å være laget av bærekraftige og resirkulerte materialer og GOTS-merket bomull. Ved å klær fra babykolleksjonen til Lindex er du sikker på å handle noe som er med på å gjøre kloden mer bærekraftig. GOTS-sertifisering finner du på flere plass til dame og ungdom i butikken.

 

Mer om krav til GOTS og Lindex sine andre initiativer som WE women, Water Aid og One Bag Habit kan du lese om her. 

lindex-588

Lindex

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Bik Bok
Stengt
CUBUS
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!