Nilson Shoes

Shop visual Nilson Shoes

Retailer logo Nilson Shoes
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

51549900

Butikk Nilson Shoes

I Nilson Shoes har vi jobbet med sko i over 25 år. Helt siden starten har vi arbeidet ut fra samme idé – THE BEST OF SHOE BRANDS. Vi vet at de rette skoene gjør antrekket ditt komplett, men de skal også være holdbare og behagelige. Derfor tar vi bare inn modeller og varemerker som klarer våre kvalitetskrav. Ved å holde et høyt og sikkert motenivå velger vi de skoene og varemerkene som er rett akkurat nå.

Nilson Shoes henvender seg til mote- og designinteresserte kunder som stiller krav til passform og kvalitet. Vi tilbyr et bredt sortiment med moderne design – omsorgsfullt utvalgte sko for ulike anledninger, og for ulike personligheter. Den nyeste moten i kombinasjon med sterke sportsinfluenser, men også klassiske sko i tidløse modeller. Kunnskapsrikt og serviceinnstilt personale hjelper deg med å finne de rette skoene som passer din stil og dine føtter. Sko som står seg like bra nå som i morgen. Nilson Shoes er butikken for alle skoelskere!

ECCO shop in shop:

ECCO henvender seg til kunder som stiller høye krav til kvalitet, komfort og design, som forventer personlig service samt god kunnskap. Produktutvikling er en svært viktig del i arbeidsflyten, der ECCO legger stor vekt på å utvikle nye teknikker for å kunne tilby enda mykere og mer fleksible sko. ECCO er dessuten en av verdens største skinnprodusenter og har dermed full delaktighet i hele produksjonsprosessen, fra den første garvingen til skoene er på plass i butikkene. ECCO etterstreber alltid å levere elegant enkelhet av høyeste kvalitet, klassiske former og tidløs stil som alltid står seg."

Deals and News Nilson Shoes

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / lørdag 10-18

Top