Vi elsker sneakers!

Nyheter07/05/2019

De er knalltøffe og supergode på føttene. De fungerer like fint til bukse og shorts som til skjørt og kjole. Utvalget er stort – både til han, henne og junior. Finn ditt neste sneakerspar hos oss!

Pakk bort varme vintersko og rydd plass i gangen til et par eller to av vårens supertrendy sneakers. Utvalget er så stort at det er vanskelig kun å bestemme seg for én favoritt. Velg mellom hvite, flerfargede eller et par i en knallsterk farge. Og ikke minst, velg mellom de med en klassisk flat såle eller et par med en skikkelig chunky såle.

Klassiske og chunky sneakers henne

Du har helt sikkert sett mange chunky sneakers der ute allerede. Statement-sneakersene med den kraftige sålen er virkelig i trendbildet denne våren – og utvalget er stort. Ønsker du deg et par nye mer klassiske sneakers, er også disse skoene sentrale i motebildet og det finnes mange varianter å velge mellom.


Bilder fra Mrs. Capone Stavanger, Instagram: @mrscapone_stavanger og Capone Stavanger Sneakers, Instagram: @caponearkaden_sneakers.


Bilder fra Din Sko / Nilson Shoes, Instagram: shoes_your_style_stavanger.

Klassiske og chunky sneakers til han

Sneakers er utrolig anvendelige. De komfortable skoene passer like godt til bukser, shorts og hettegenser som til dress og blazer. Sikre deg det kuleste paret før favorittene forsvinner fra butikkhyllene.


Capone Stavanger Sneakers, Instagram: @caponearkaden_sneakers og Capone Stavanger, Instagram: @capone_stavanger, foto: ARKK Copenhagen.

Sneakers til de minste

Små føtter fortjener gode sko. Sneakers er lette på foten, samtidig som de er tøffe å se på. De finnes i herlige farger og tøffe mønster.

Av Arkaden Torgterrassen

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / lørdag 10-18

Top