Neglespa hos Boots Apotek Arkaden

Nyheter25/04/2018

Boots Apotek Arkaden vet hvor viktig det er å føle seg bra! Hendene og neglene er noe av det første man legger merke til ved personer og det å ha velpeide henner og negler gjør noe med selvfølelsen vår. De har nå opprettet en neglesalong som tilbyr enkle og gode behandlinger i en travel hverdag, book time i dag! 

Neglesalongen på Boots Apotek Arkaden er startet for å kunne tilby enkel og god neglepleie som alle har tid til for å kunne ha flotte og sterke negler. 

Det er Nathalie Berge som jobber som negledesigner på salongen.  

Hun utfører følgende behandlinger: 

- Quick Fix: 

Klipp og fil av negler, stell av neglebånd, mykgjørende håndkrem og neglebåndsolje. Behandlingen inkluderer forsterkende neglelakk, og om det ønskes kan man legge farge og topcoat for perfekt finish.

kr. 195,-, med lakk kr. 295,-

- Happy Hands: 

Rensende håndbad, klipp og fil av negler og stell av neglebånd. Skrubb som eksfolierer masseres lett inn før håndmassasje med mykgjørende håndkrem. Behandlingen inkluderer forsterkende neglelakk, og om det ønskes kan man legge farge og topcoat for perfekt finish.

kr. 295,-, med lakk kr. 395,-

- Spa Manikyr

Rensende håndbad, klipp og fil av negler og stell av neglebånd. Skrubb som exfolierer og masseres lett inn før en god fuktighetsmaske med varmebehandling påføres. Mykgjørende håndkrem, neglebåndsolje og forsterkende neglelakk er inkludert. om det ønskes kan man legge farge og topcoat for perfekt finish.

kr. 445,-, med lakk kr. 545,-

Book tid ved å ringe 51501130 eller på mail: arkaden.stavanger.apotek@boots.no

Da hun ikke er der hver dag er det ikke mulig med drop-in time med mindre Boots har satt ut skiltet med info om at hun er på plass i innganen til butikken. 

Av Arkaden Torgterrassen

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / lørdag 10-18

Top