Laura sine sminkefavoritter!

Nyheter23/04/2018

I forrige uke hadde KICKS Torgterrassen og Arkaden besøk av Laura fra Smashbox som kom for å snakke med kunder om sminke og gi gode råd til hvordan man bruker de forskjellige produktene fra Glamglow og Smashbox. Vi tok en prat med henne om hennes favoritter, hvordan man kan bruke en skarp farge på leppestiften og hvordan man legger den perfekte basen til ansiktet. 

Mange av oss sliter med å finne en leppestift som passer oss og som ikke gjør tennene gule. For å unngå gule tenner skal man velge leppestifter som ligger over i den kjølige tonen på fargeskalaen. Dette betyr at leppestiften har mer blått i seg hvis den er kald i fargen. Går man motsatt og velger en varm farg, så vil tennene ha en tendens til å bli gule i fargen. 

En sterk farge på leppestiften er jo også super fresht, men ikke alle som helt føler for å bruke det fordi de blir så bleke. Men fortvil ikke, Laura har et godt råd til deg: solpudder!

Sørg alltid for å bruke litt ekstra solpudder i kinnene når du har en skrap farge på leppesstiften. Dette bidrar til at huden ikke blir så blek og man føler seg mer fresh!

Her er Laura sine favoritt leppestifter og solpudder:

Smashbox Always On Liquid Lipstick (220 kr) som er en flytende leppestift som blir matt når du tar den på og sitter godt på. Varer lenge og farger ikke av! Favorittfarger: Throwback Jam og Maneater

Smashbox Bronze Lights Deep Matte (265 kr) – et fantastisk godt solpudder som passer de fleste hudtyper og er et godt supplement til leppestiftene over. Brukes sammen med Sheer Powder Brush (320 kr) og Photo Finish Primer (30ml 150 kr) og spray for det perfekte resultatet.

Hvordan legge den perfekte basen

Vi snakket også med Laura om hvordan man legger den perfekte basen. Mange kjenner til Smashbox sin photofinish primer uten olje som jevner ut ujevnheter i huden og gjør at sminken generelt sitter bedre i løpet av dagen. Smashbox har nå utviklet flere forskjellige varianter slik at det er noe for alle og spesielt til dem som sliter med en fet T-sone eller blank hud generelt. Det nye vidunder produktet heter Iconic Primer Stick og absorberer fettet i huden og gjør den matt. En perfekt stick som kan tas med i vesken og brukes under og ovenpå sminke for å gi et fotoperfekt grunnlag. Den er et must for alle hudtyper, og kan være perfekt til sommeren hvor vi alle blir litt blanke i huden. På bildet har vi brukt en av Smashbox sine oljebaserte primer for å vise hvor godt Iconic Primer Stick virkelig virker. Man ser forskjell med det samme! 

Men grunnlaget kan ikke bare fikses med Iconic Primer Stick, man må jobbe med huden generelt og Laura anbefaler Volcasmic fra Glamglow som er en mattende fuktighetskrem som også gir dyp og god næring til huden. Denne legges på før all annen sminke og virker godt sammen med primeren for å gi litt ekstra matt effekt i løpet av dagen og en fotoperfekt hud. For å få en jevnere farge i huden anbefaler hun Studio Skin foundationen som brukes ovenpå fuktighteskremen og primeren.  

Her er Laura sin favoritter for å skape den perfekte basen: 

Glamglow Volcasmic Moisturizer (390 kr) som gir en mattende effekt. 

Smashbox Iconic Primer Stick (290 kr) som kan brukes under og ovenpå sminke i løpet av dagen for å gi en mattende effekt. 

Smashbox Studio Skin Foundation (340 kr) for en jevnere fargetone i huden. 

Av Arkaden Torgterrassen

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

Arkaden: 33221099 Torgterrassen: 33221225

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-20 / lørdag 10-18

Top