titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Arkaden Torgterrassen

Nyheter07/04/2017

Bli med bak i kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Arkaden Torgterrassen, og se hva de mener er den hotteste trenden innen leppestift akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Arkaden Torgterrassen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Her kan du møte noen av våre ansatte og få deres tips til hvilke trender som gjelder innen leppestift akkurat nå!

Navn: Silje Lie
Tittel: Butikksjef
Butikk: KICKS Torgterrassen

Hva er det beste ved å jobbe på Kicks Torgterrassen på Arkaden Torgterrassen?
Det er å få jobbe i det fantastiske teamet vi har med de skjønne ansatte som jobber hos meg. Og selvsagt alle de kjekke kundene våre!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Det er forholdsvis rolig når vi åpner kl. 9 så da er det tid til å vaske og gjøre rent, og pakke opp varer. Når klokka nærmer seg 10 begynner
kundene å komme inn sakte, men sikkert. Klokka 11 kommer neste person på jobb, og så enda en kl. 12. Da fokuserer vi mye på å få kundene ned i makeupstolen og legger makeup på dem for at de skal få en bedre serviceopplevelse hos oss. Innimellom pakker vi opp en del varer og jeg sitter også litt på kontoret med kontorarbeid. Utover ettermiddagen og kvelden kommer også flere kunder. Vi får kunderush innimellom gjennom hele dagen, og fokuserer da bare på dem. Når det roer seg, gjør vi mer praktiske oppgaver i butikken.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi tilbyr et bredt sortiment innen skjønnhet og velvære, og har merkevarer i alle prisklasser. Vi har et stort sortiment både på dufter, makeup og hudpleie. Målgruppen er både kvinner og menn i alle aldre. Vi har også flere nisjemerker som er våre enerettigheter i KICKS. Bobbi Brown er vårt aller største merke som har et stort sortiment innen makeup og hudpleie. Vi er de eneste som fører dette merket i Stavanger og Sandnes.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i leppestift?
Det er ofte flere trender som er populære parallelt innen lepper. Akkurat nå er det mange som vil ha leppestifter i nude for en naturlig look, mens andre vil ha mer friske farger på leppene i vårtoner som fersken, aprikos, rosa og lignende. Det er også in med knallfargede nyanser på leppene som skaper en ”statement look”. I tillegg er det supertrendy akkurat nå med liquid lipsticks som gir matt resultat og sitter lenge på leppene. Flere kjente merker har kommet med liquid lipsticks f.eks Anastasia, Bobbi Brown, Smashbox og YSL. Disse er veldig populære.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Jeg tror trenden ovenfor med liquid lipsticks bare vil fortsette, og at de fleste store makeupmerkene vil komme med dette på markedet i løpet av våren. Her tror jeg mange unge kunder, men også voksne kunder, vil kaste seg på denne trenden. I tillegg ser vi at trenden med de perfekte øyenbryn bare blir større og større, og det finnes et helt univers av ulike øyenbrynsprodukter. Ellers burde jo alle også investere i en ny vår- og sommerduft, som er frisk og vårlig. Vi har fått inn en rekke nydelige vår- og sommerdufter til både dame og herre.

Vis på kart

Åpningstider

9-20 (10-18)

Kontakt

Arkaden: 40002870 Torgterrassen: 40002790

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-20 / lørdag 10-18

Top