titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Arkaden Torgterrassen

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Arkaden Torgterrassen. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denimakkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!

Her på Arkaden Torgterrassen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser.

Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Hilde Tvedt
Butikk: Carlings

Hva er det beste ved å jobbe på Carling på Arkaden Torgterrassen?
Det beste med å jobbe i Carlings for meg er å selge jeans hver dag! Høre på bra musikk og det gode samholdet med alle ansatte i Carlings, vi er som en stor familie! Jeg liker å jobbe i sentrum, er fra Stavanger selv og jeg kunne ikke tenkt meg til å jobbe andre plasser enn Arkaden Torgterrassen. Vi som jobber i 2. etg har veldig god tone sammen og vi møtes i pausene til kaffe og prat. Det er alltid hyggelig.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Det er alltid litt variasjon på dagene, men det viktigste for oss hver dag er å snakke med kunder og gi best mulig service om de vil ha en jeans, et nytt antrekk eller en lue. Ellers så går dagene i å bestille varer, pakke ut varer og holde butikken fin og ryddig.

Hvordan er sortimentet deres?
Det er jeans så langt øye kan se! Vi skal være best på jeans, har utrolig mye å velge mellom fra de beste merkene som Karve, Lee, Levis, Diesel, Tiger of Sweden, Neuw, Nudie og Dr. Denim. På overdeler så går det mye i bomber jakker, hoodies og skjorter. 90-tallet er tilbake og sortimentet vårt er veldig preget av dette. Hos oss er det grunge, denim, rutete skjorter, crop tops og layers on layers.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i jeans?
Det er mom jeans, en highwaist boyfriend. Med rips eller uten. 

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Mom jeans, bomber jackets, flanellskjorter og crop tops.

Vis på kart

Åpningstider

9-20 (10-18)

Kontakt

55219396

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-20 / lørdag 10-18

Top