titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Arkaden Torgterrassen

Trend09/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Arkaden Torgterrassen. Finn ut hva som er den hotteste trenden innen blazere akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Arkaden Torgterrassen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og finn ut hvilke trender som gjelder innen blazere akkurat nå!

Navn: Karianne Uenes
Tittel: Butikkmedarbeider
Butikk: Bik Bok

Hva er det beste ved å jobbe på Bik Bok på Arkaden Torgterrassen?
Det beste ved å jobbe på Bik Bok er mangfoldet i form av kjekke kunder og ansatte, både i egen butikk og ellers på senteret. Det er kjekt å være en del av et hardtarbeidende team som gir av seg selv for at kunden skal gå ut av butikken og senteret med en god handleopplevelse. Man skal heller ikke legge skjul på at det er utrolig gøy å få jobbe i et moteunivers hvor man daglig blir inspirert av trender og menneskene man omgås.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag består av kundeservice, mye latter og hurrarop over nye varer. Nye kampanjer, senteraktiviteter, påfyll og høyt tempo er også typisk for vår hverdag på Bik Bok på Arkaden Torgterrassen. Hvordan er sortimentet deres? Sortimentet vårt strekker seg fra basisplagg, til statement og must-have plagg. Vi har klær i de fleste fasonger og farger, til både høy og lav. For deg som ønsker en sporty og avslappa look er Balance avdelingen noe for deg. Eller er du på jakt etter noe mer trendy og eksklusivt? Det finner du i Never Denim avdelingen hvor vi også har en rekke superdigge jeans.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i hvordan style Blazer?
Slik vi ser det er blazertrenden akkurat nå mer ”dressed down” enn tidligere. Man kan for eksempel style blazeren med en hettegenser og røffe jeans, nettingstrømpebukse og caps.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
”Must have” produktene fremover tror jeg vil være lette blomsterkjoler, nettingstrømpebukser, plagg med patches og prints, vide bukser og vintageinspirerte jeans - kombinert med skinnjakke, sneakers og et stort smil.

Vis på kart

Åpningstider

9-20 (10-18)

Kontakt

55211704

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-20 / lørdag 10-18

Top