titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Arkaden Torgterrassen

Nyheter25/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Arkaden Torgterrassen. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen hårstyling akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Arkaden Torgterrassen har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen hårstyling akkurat nå!

Navn: Therese B. Noel
Tittel: Frisør/makeup artist
Butikk: Nikita

Hva er det beste ved å jobbe på Nikita Hair på Arkaden Torgterrassen?
Vi er et bra team og jeg elsker kundene mine!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Her har vi en variert arbeidsdag og det er det jeg liker med denne jobben! Her er ingen dager like og jeg gjør alt fra barneklipp, farging av hår,
makeup til fest og herreklipp på en dag.

Hvordan er sortimentet deres?
Nikita tilbyr et bredt og stort sortiment av gode produkter. Sjefen for firmaet har akkurat lansert en ny hårpleieserie som også omfatter hudpleie og hårstyling. Merket heter Eleni & Chris, og dette er gode og spennende produkter som vi gleder oss til å vise kundene våre.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i frisyrer?
Den største trenden akkurat nå er naturlige balayager! Med denne fargeteknikken blir fargen ”malt” på håret med en børste, og det ferdige resultatet blir veldig naturlig og tilpasset hver enkelt person og deres frisyre. I tillegg er det veldig populært med myke bølger som ser effortless ut.

Vis på kart

Åpningstider

9-20 (10-18)

Kontakt

51863090

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-20 / lørdag 10-18

Top